Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Dog Tornado interaktív logikai játék  Nina Ottosson
Dog Tornado interaktív logikai játék Nina Ottosson
9 990 Ft

Dog Tornado interaktív logikai játék Nina Ottosson

Dog Tornado interaktív logikai játék  Nina Ottosson
Dog Tornado interaktív logikai játék  Nina Ottosson
A Nina Ottosson Dog Tornado level 2 interaktív játék unatkozó kutyák számára, és órákon át lefoglalja őket! Ez a középszintű játék három szintből áll, tizenkét rekesszel a nassolnivalónak vagy falatkáknak.

Ez a szellemileg serkentő és szórakoztató kutyajáték arra ösztönzi kölyköt, hogy forgassa az interaktív puzzle-szinteket, hogy felfedje a jutalmakat – három csont alakú fedővel növelheti a nehézséget!
Raktáron
9 990 Ft
Részletek
KÖZÉPSZINTŰ KUTYA PUZZLE: Gyakorolja kutyája elméjét az interaktív 2. szintű Dog Tornado kirakós játékkal. Ez a magával ragadó kutyacsemege-adagoló szórakoztató fizikai és szellemi kihívást jelent. A kölyökkutyának meg kell tanulnia, hogyan kombinálhat több lépést, hogy visszaszerezze a rejtett finomságot.

UNALOMűző: 12 rejtett rekesszel és 3 kutyacsont-takaróval változtathatod ennek a serkentő kutyarejtvénynek a nehézségi szintjét, hogy szőrös barátodat izgatottan és elégedetten tartsd!

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ: A Dog Tornado puzzle játék könnyen mosható kézzel, enyhe szappannal és meleg vízzel. Használat előtt győződjön meg arról, hogy minden rekesz száraz.

BPA-, PVC- ÉS FTALÁTMENTES: Az Outward Hound Nina Ottosson interaktív csemegekutyás kirakóit kedvence egészségét szem előtt tartva tervezték, élelmiszer-biztonságos anyagokból, amelyekben megbízhat. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között.

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.
Adatok
Cikkszám
563298