Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Challenge Slider interaktív kirakós kutyajáték - haladó

Challenge Slider interaktív kirakós kutyajáték - haladó
Challenge Slider interaktív kirakós kutyajáték - haladó
Az Outward Hound Treat Maze Nina Ottosson egy 2. szintű játék, amely tökéletes azoknak az állattartóknak, akiknek csábító szólójátékra van szükségük, hogy csökkentsék kölyök kutyáik pusztító viselkedését és unalmát.
Nincs raktáron
11 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek
MEGNYERŐ ÉS SZUPER SZÓLÓJÁTÉK: A Treat Maze egy 2. szintű, élénk színű, interaktív kutyarejtvény, amelyet arra terveztek, hogy a kutyák elköteleződjenek és elégedettek legyenek, miközben megakadályozza az unalomból fakadó pusztító viselkedést. A kölyökkutyának meg kell tanulnia, hogyan kombinálhat több lépést, hogy visszaszerezze a rejtett finomságot.

TÖLT ÉS RÁZ: A Treat Maze-t a felső nyíláson vagy az oldalán keresztül is megtöltheti olyan finomságokkal és harapnivalókkal, amelyeket a kutyája imád. Rázza meg a kutyajátékot, hogy felszabadítsa kölyökkutyája kedvenc csemegéjének ismerős illatát, és helyezze le a földre, mielőtt hagyná, hogy megpördüljön!

KÖNNYŰ TISZTÍTÁS: A Treat Maze kutyakirakónak nincsenek további kivehető részei, és könnyen kézzel mosható szappannal és vízzel. Mosás előtt távolítsa el a szemcséket, és szárítsa meg levegőn a következő használat előtt.

BPA-, PVC- ÉS FTALÁTMENTES: Az Outward Hound Nina Ottosson interaktív csemegekutyás kirakóit kedvence egészségét szem előtt tartva tervezték, élelmiszer-biztonságos anyagokból, amelyeket megbízhat kutyájával. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között.

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.
Adatok
Cikkszám
461858