Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Activity Fast Food Szimat Szőnyeg
Activity Fast Food Szimat Szőnyeg
11 490 Ft

Activity Fast Food Szimat Szőnyeg

Activity Fast Food Szimat Szőnyeg
Activity Fast Food Szimat Szőnyeg
A Fast Food Fun tevékenységi szőnyeg opcionális záróelemekkel rendelkezik, hogy magasabb szintre emelje a kihívást! Miután kutyája kiszimatolta a finomságokat vagy a rágcsálnivalót a plüss anyagból, növelje a kihívást azzal, hogy ételt helyez a zsebekbe, és egy extra réteg alá rejti a hot dogot. A még nehezebb kihíváshoz rejtse el az ízletes jutalmakat a horog- és hurokzárak alá.

Használaton kívül a tevékenységi szőnyeg összecsukható a könnyű tárolás érdekében.anyagból, növelje a kihívást azzal, hogy ételt helyez a zsebekbe, és egy extra réteg alá rejti a sárgarépát. A még nehezebb kihíváshoz rejtse el az ízletes jutalmakat a horog- és hurokzárak alá. Használaton kívül a tevékenységi szőnyeg összecsukható a könnyű tárolás érdekében.
Raktáron
11 490 Ft
Részletek
LEFOGLALJA A KUTYÁKAT: A Fast Food Activity Mat három fizikai és szellemi kihívással lefoglalja kutyáját.

CSÖKKENTI A PUSZTÍTÓ VISELKEDÉST: Azáltal küzd az unalom ellen, hogy edzi kutyája elméjét, és megakadályozza, hogy olyan viselkedést tanúsítson, mint a rágás, az ásás és a túlzott ugatás.

3 JÁTÉKMÓD: Növelje a kihívást azáltal, hogy rejtettebb csemegetasakokat és zárakat épít be.

CSÚSZÁSMENTES ÉS VÍZÁLLÓ ALAP: Könnyen tisztítható és letörölhető.

EZ NEM RÁGÓJÁTÉK: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.
Adatok
Cikkszám
889478