Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Rólunk

Azért dolgozok, hogy neked és a kutyádnak
hosszú boldog közös életetek legyen.

Szia Örülök, hogy itt vagy!

Hajni vagyok a Fit kutya megálmodója és tulajdonosa. Kutyabolond, sport és egészség mániás , szóval ha törődsz a kutyád egészségével és te is a legjobbat szeretnéd neki adni, akkor a jó helyen jársz. Üdvözöllek!

Hogy kik alkotják a Fit kutyát? Egy nő, aki imád kutyázni, a férje, aki támogatja és kutyájuk Cassie, aki mindent is szívesen kóstol és tesztel. Ez a trió alkotja a Fit kutya keménymagját , ahol minden a te kisállatod körül forog.

Minden termékünk gondosan lett összeválogatva és komoly minőség ellenőrzésen estek át.

Nemrég kezdtük és imádjuk!

Bevallom őszintén, hogy a Fit kutyát nem régen kezdtük el, és már most imádjuk, hogy részesei lehetünk ennek az egésznek. Tudom, hogy még kicsik vagyunk de ez talán nem is olyan nagy baj. Hiszen így még nagyobb hangsúlyt tudunk fektetni a szuper vásárlóinkra, a termékek kiválasztására, tanácsainkkal szívesen segítünk, bátran kérdezzetek.

Értéket akarunk adni a nálunk vásárlóknak, hisszük, hogy ép testben ép lélek, legyen szó egy minőségi tápról, vitaminokról, finom nyers husiról vagy a kutyáknak legalkalmasabb játék kiválasztásáról.

Azért dolgozunk minden nap, hogy a vásárlóink kiskedvencei is a legfinomabb és legegészségesebb termékeket használják,a teljesség igénye nélkül. Minden terméket úgy választok ki, hogy szuperprémium minőségű legyen, olyan termékek ezek amiket a saját kutyámnak is bármikor szívesen adok, vagy használom rajta/vele.

A cél az, hogy olyan termékeket ismerj meg, amiktől még sokkal tovább élvezheted kiskedvenceddel az együtt töltött időt, amitől a pozitív élmények még hatásosabbá és maradandóbbá válnak...

Nemcsak a megrendeléseiddel, hanem veled is törődöm! Ezért, ha csatlakozol a Fit kutya közösségéhez, akkor minden megrendelésed összegének 3%-át jóváírjuk pontok formájában, amit a következő rendelésednél felhasználhatsz.

Hűségrendszer

Minden rendelés után 3%-os folyamatos kedvezményt kapsz pontok formájában! Minden elköltött 1000 forint után 30 pontot kapsz, ami 30 Ft-nak felel meg. Tehát egy 20.000 Ft-os vásárlás után 600 forintot kapsz vissza.

Ajándék 500 Ft!

Sokat gondolkodtunk, hogy mit adhatnánk ajándékba az első vásárlásodkor. Aztán rájöttünk, hogy a legjobb az, hogy ha azonnal jóváírunk neked 500 Forintnyi pontot a fiókodban, amit már a következő vásárláskor felhasználhatsz, ha akarsz.

Kiemelt figyelem!

• A klubtagok csomagjait előnyben részesítjük és minden nap a tagok által beérkezett megrendeléseket dolgozzuk fel először

• Ha klubtag vagy, akkor +2 órád van leadni a megrendelést. Alap esetben délelőtt 10 óráig az aznap feladott megrendeléseket még aznap összekészítjük a futárnak. Ha tag vagy, akkor 10:00 +2 óráig vagyis 12:00-ig van időd.

Ajánlom meglepetés dobozunkat Születésnapra, ajándékba illetve jutifalat boxunk és immunerősítő boxunk is van, hogy könnyű és hatásos legyen az ajándékozás.

Tematikus meglepetés dobozaink folyamatosan bővülő választéka segítséget nyújthat egy kellemes megjelenésű születésnapi meglepetéshez, egy meghitt karácsonyi ajándékhoz, de bármilyen különleges alkalomra megfelelhet.

Ha a megszokott ajándékoktól duzzadó díszzacskóknál többre vágysz, és nyitott vagy valami új és ritka különlegességre, csak bízd magad a Fit kutyára, aki kreatív és merész. Pikk-pakk megérkezik a csomaggal, amit már csak át kell adnod annak, aki igazán megérdemli.

Ha a buszon ülve azon gondolkodsz mit vehetnél kutyádnak, edződnek, kutyakiképződnek, oktatódnak, barátaidnak akik kutyások, hogy meglepd őket valami különlegességgel, csak hívd a Fit kutyát és ugrunk.

Tematikus meglepetés dobozok

• Jutifalat Box

• Születésnapi Boldog Box

• Immunerősítő box

• Meglepetés box

• Stb...