Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Evéslassító logikai játék Nina Ottosson Lickin' Layers

Evéslassító logikai játék Nina Ottosson Lickin' Layers
Evéslassító logikai játék Nina Ottosson Lickin' Layers
A Lickin' Layers egy 2. szintű kutyakirakós játék Nina Ottossontól.

A kutyáknak a három réteg ételrekeszben kell eligazodniuk úgy, hogy mindegyiket megpörgetik, hogy felfedjék a finomságokat.

A kutyás kirakós játékok segítenek a kutyáknak abban, hogy természetes ösztöneiket és viselkedésüket felhasználva segítsék agyuk fejlődését mentális stimuláción keresztül, az olyan játékok pedig, mint a Lickin' Layers, megadják azt a gazdagodást, amire vágynak! A több mint 100 csemegerekesszel rendelkező kutyakirakós játék lefoglalja és leköti a kutyákat. Még elegendő hely van benne ahhoz, hogy lassú etetőként is használható legyen, hogy meghosszabbítsa az étkezési időt, és arra ösztönözze kutyáját, hogy lassabb, egészségesebb ütemben étkezzen. A Lickin' Layers élelmiszer-biztonságos anyagokból készül, amelyek nem tartalmaznak BPA-t, PVC-t és ftalátokat.

3 RÉTEG PÖRGŐ SZÓRAKOZÁS: A kutyáknak problémamegoldó készségeiket kell használniuk minden réteg megforgatásához, hogy megtalálják a rejtett finomságokat.
Nincs raktáron
8 790 Ft
Nincs raktáron
Részletek
2. SZINTŰ JÁTÉK: A kutyás kirakós játékok segítenek abban, hogy természetes ösztöneiket és viselkedésüket felhasználva segítsék agyuk fejlődését mentális stimuláción keresztül.

UNALOMŰZÉS: A kutyás kirakós játékok, mint például a Lickin' Layer, lefoglalják a kutyákat, miközben azon dolgoznak, hogy felfedjék a rejtett jutalmakat.

JAVÍTJA AZ EMÉSZTÉST: Használd evéslassítóként! Az egyes rétegeken lévő labirintusok arra késztetik kutyáját, hogy biztonságosabb, egészségesebb ütemben étkezzen.

JÁTSSZON BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.

Adatok
Cikkszám
738429