Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

POKUSA Új-zélandi zöldkagyló tabletta 120 db
POKUSA Új-zélandi zöldkagyló tabletta 120 db
5 990 Ft

POKUSA Új-zélandi zöldkagyló tabletta 120 db

POKUSA RawDietLine Green Lipped Moussel 120 tabletta - zöld kagyló természetes készítménye. Új Zéland

Új-zélandi kagyló fagyasztva szárított liszt tablettában – természetes kiegészítők kutyáknak és macskáknak:

A 100%-ban természetes, fagyasztva szárított új-zélandi kagylóliszt (Perna Canaliculus) tökéletes kiegészítője a kutyák és macskák étrendjének. Glükózaminoglikánokban (GAG), omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, kovasavban, ásványi anyagokban, vitaminokban (E, C, A, D1, D3, B1, B2, B6, B12) és nyomelemekben (kalcium, jód, vas) gazdag , foszfor, kálium, szelén, nátrium, cink).

A glükózaminoglikánok (GAG-ok) a csontközi porcok és ízületi folyadékok építőkövei, így az új-zélandi kagylók az ízületek táplálásának egymást követő, természetes módjai.

Ezenkívül pozitív hatással van a szőr, a bőr és a kondíció javulására. Fiatal állatoknak az intenzív növekedés és fejlődés időszakában, valamint idősebb kutyáknak ajánljuk, hogy természetes glükózamin forrást biztosítsanak, mely támogatja a porcok újjáépítését.

A glükózamin mennyisége a szervezetben az életkor előrehaladtával csökken, ezért a táplálékkal való ellátása különösen fontos az 5 év feletti állatoknál.

Alkalmazás:
A bőr és a szőrzet állapotának javítása
Fizikai állapotának javítása
Fiatal és idősebb kutyák számára

Egy engedéllyel rendelkező új-zélandi (South Island Peak) tengeri farmról származó kagyló, amely megfelel a legszigorúbb gazdálkodási minőségi előírásoknak, fenntartható mariculáris programot alkalmazva természetes tengeri környezetben, néhány kilométerre a parttól (biológiailag lebomló kötelek) lévő kitett területeken.

Az RDL Green Lipped Mussel termékben szereplő új-zélandi kagyló egy Fenntartható Akvakultúra A+ tanúsítvánnyal rendelkező tengeri gazdaságból származik, amely garantálja a legjobb minőségű, tiszta, ökológiailag előállított nyersanyagot a legfenntarthatóbb módon, az új-zélandi tengerészet összes szabványát tiszteletben tartva. mezőgazdaság.

Raktáron
5 990 Ft
Részletek
A tabletta összetétele: új-zélandi kagyló (Perna Canaliculus) 250mg.

Technológiai adalékok: cellulóz, szilícium-dioxid.

Analitikai összetevők / 100g:

fehérje: 28,5%
Zsír: 1,8%
Rost: 22,8%
Nyershamu: 11,8%
Páratartalom: 4,3%

Adagolás: 1 tabletta 2,5 kg testtömegenként.

Az alkalmazás módja: étellel vagy közvetlenül a szájba keverve.
Adatok
Cikkszám
895915