Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Ízületvédelem

Szinte minden mozdulat, amit a kutyáink tesznek, egy ízülettel jár, legyen szó futkározásról, sportról vagy csak a kanapén szunyókálásról.
Az ízületek azok a területek, ahol a csontok találkoznak. A kötőszövet és a porc minden ízületet körülvesz, és lényegében lengéscsillapító rendszerként működik, amikor kutyánk mozog.

Mint kutyáink bármely testrésze, a porcok idővel elhasználódhatnak, így kevesebb csillapítást biztosítanak az ízületekben. Ekkor kezdődik a gyulladás és az ízületi fájdalom. Mit kell tudnia egy ízületvédőnek?

  • Csökkenti a fájdalmat
  • Javítja az ízületek mobilitását és rugalmasságát
  • Táplálja a testben található porcokat

De nem csak akkor kell ízületvédőt adni, amikor már baj van. Mi a Fit Kutyánál a megelőzésben hiszünk, hiszen könnyebb (és jóval olcsóbb) megelőzni a bajt, mint a betegséget kezel(tet)ni.

 


Kutyafizioterapeuta tanoncként mindennél jobban értem és hiszem, hogy az ízületvédők kötelező alaptermékei a kutyás életnek.
Kínálatunkban sokféle terméket találtok,a zöldkagyló portól egészen a legkomplexebb ízületvédőkig. Jó nézelődést,ha pedig elvesznél az összetevők között, akkor keress minket bátran, szívesen segítünk.


31termék