Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Vetbed 100 x 150 cm I love my border collie

Vetbed 100 x 150 cm I love my border collie
Vetbed 100 x 150 cm I love my border collie

A Vet Bed a legideálisabb fekhely minden kutya számára.

Minden nálunk kapható Vetbed A+ minősítésű, tehát nem gyenge utánzat,ami most sajnos nagyon széles körben terjed...Nálunk a legmagasabb minőség garantált.

Ezeknek, az állatorvosok és tenyésztők által is ajánlott, kutyafekhelyeknek az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nem szívják magukba és nem tartják a nedvességet, így kutyádat mindig szárazon és melegen tartják. Az esetleges nedvesség a fekhelyen áthaladva a szőnyeg aljára, illetve a padlóra kerül, így védve meg Kedvencedet.

A Vet Bed minden kutya számára ideális!

A melegen tartó képessége, jó szigetelése és nedvességáteresztő képessége miatt újszülött kiskutyák, almok, kölyökkutyák és inkontinens kutyák számára is tökéletes. Javasoljuk továbbá fekvő-, illetve beteg kutyáknak. A fekhely puha, vastag szerkezetének köszönhetően nem alakulnak ki felfekvések Kedvenced testén.

A kutyafekhely anyaga nagyon higiénikus és hipoallergén, megakadályozza többek között a baktériumok elszaporodását. A Vet Bed mosógépben 40 °C -on mosható és rendkívül gyorsan szárad.

Ezek a pihe-puha fekhelyek kiváló minőségű poliészterből készülnek, a vezető állatorvosok által ajánlott 28 mm-es bolyhmagassággal. Kényelmesek és tartósak.

A webáruházunkban kapható minden Vet Bed gumírozott csúszásmentes felülettel rendelkezik, amely szigetelő hatású is. A fekhely tetszés szerinti méretre vágható.

Webáruházunkban különböző szín-és mintavilágú termékekből választhattok, annak érdekében, hogy a fekhely a lakásotokba a legideálisabban beilleszkedjen, illetve, hogy a kutyátok és a ti stílusotoknak minél inkább megfeleljen.

Használhatjátok a terméket lakásban, kocsiban, kutyaházakban, szállító boxokban és elletőládában is.

Anyaga: 100% -os poliészter, az alján gumírozott csúszásgátlóval

Mosási útmutató: A fekhely mosógépben 40 fokon mosható. A mosás során ne használjunk öblítőt! A termék gyorsan szárad. Szárítógépbe nem tehető!

 

A Vetbed DryBed/Isobed kutyatakaró jellemzői:

Hypoallergén
Lég és nedvesség áteresztő
Szigetel a padló hidege ellen
Csúszásgátló gumi aljzat
Mosógépben 40°C-on mosható (normál mosás)
Mosógépben 95°C-on mosható (alkalmi fertőtlenítő mosás)
Mivel nem kopik, tetszés szerint méretre vágható
Szerkezete üreges Trevira szálból készült
20 mm-es bolyhokkal, vastagsága kb. 2000 g / folyóméterenként
Angliában készül!Fiatal állatoknak: az ő védelmükre, és a hőtartásának kiegyensúlyozására, a speciális vízáteresztő tulajdonságok biztosítják, hogy szárazon maradjon és melegen még baleset esetén is.

Idősebb állatoknak: Élvezze a jóval magasabb fokú kényelmet és mobilitást, állandó meleget biztosít, a szálak tulajdonságának köszönhetően a hő megmarad.

Fekvő/beteg állatoknak: Állatorovosok ajánlásával a fekvő állatoknak, kórházi ellátást igénylő, illetve megelőző/műtét utáni ellátás alatt is. Vastag, puha szerkezete garantálja, hogy nem alakulnak ki felfekvéses tünetek kedvencénél.

Ellésnél: Az anyát és a kölyköket melegen és szárazon tartja, csökkenti a hipotermia kockázatát. A textúrája kényelmet és biztonságot ad.A Vetbed vastag, bolyhos anyagának specialitásaiban különbözik minden más kutyaágytól a piacon.

Higiénikus és könnyen tisztán tartható, mivel 95°C-on fertőtlenítés céljából mosógépben mosható.

100% poliészterből készül, és mivel a szélei nem rojtosodnak, tetszés szerint méretre vágható. Gumírozott, csúszásmentes az alsó része, így nem csúszkál a sima felületeken sem.


Használható kutyáknál, macskáknál, madaraknál és kisemlősöknél is!

Nincs raktáron
13 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Puha hipoallergén kutyatakaró, amely mosógéppel mosható.

Csúszásmentes takaró, mely megvédi kedvencét a padló hidegétől és tetszés szerint méretre vágható.

Állatorvosok és tenyésztők ajánlásával!

Ápolási útmutató:

Normál esetben 40°C mosás javasolt. Fertőtlenítés céljából 95°C-on mosógépben mosható. Ahhoz, hogy az anyag ne kopjon és a csúszásgátló bevonat ne sérüljön a fertőtlenítő mosást csak akkor alkalmazzunk, ha feltétlenül szükséges.

Ne használjunk öblítőt és ne tegyük szárítógépbe! Felületének porszívózása nem ajánlott!Ha mosás után a takaró felülete megváltozott, akkor sem befolyásolja annak hatását.

Ha szeretnénk, hogy ismételten pihe-puha, levegős szerkezetű legyen finoman bármilyen állatoknak szánt kefével kikefélhetjük.

 

 

Adatok
Cikkszám
935123