Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

POKUSA Taurin kutyáknak és cicáknak 150 g
POKUSA Taurin kutyáknak és cicáknak 150 g
3 590 Ft

POKUSA Taurin kutyáknak és cicáknak 150 g

Figyelem: A terméket meleg vízben feloldva kell tálalni a kutyáknak,ciáknak, por formájában tilos adni!!!

 

Meghatározza a szív megfelelő működését.
A taurin egy biotáplálék-kiegészítő kutyáknak és macskáknak, amely hatással van a szív megfelelő működésére és az idegrendszer megfelelő fejlődésére.
A taurin a macskák és kutyák étrendjének elengedhetetlen része, különösen érzékenyek a kardiomiopátiára.Az aminosav-tápanyagok csoportjába tartozó szerves vegyület, amely a kutyák és macskák napi étrend-kiegészítésének szükséges kiegészítője a szintézis zavaraiból eredő hiányosságok esetén.

Magas biológiai aktivitású aminosav. Az edzés után felgyorsítja az izom regenerálódását és fokozza az anabolikus folyamatokat, miközben minimalizálja az izomkatabolizmust. Megerősíti a szívizom összehúzódását.


Bio tápanyag-kiegészítő kutyáknak és macskáknak, kondicionálja a szív megfelelő működését és az idegrendszer megfelelő fejlődését. A taurin elengedhetetlen része a kardiomiopátiára különösen hajlamos fajtájú macskák és kutyák étrendjének.

A biogén aminosavak csoportjába tartozó szerves vegyület, amely nélkülözhetetlen kiegészítője a kutyák és macskák napi étrendjének a szintézis zavaraiból eredő hiányosságok esetén. A taurin nélkülözhetetlen a szívizom megfelelő működéséhez és az idegrendszer fejlődéséhez, jelentős szerepet játszik a véralvadási mechanizmusban. Az epesavak termeléséhez szükséges elem, így szabályozza a hasnyálmirigy és a máj munkáját.

Javallatok: taurinhiány, szívelégtelenség, szívizom betegségek, főtt vagy nyers húsban (marha, borjú, csirke) gazdag étrendben, valamint nem megfelelő taurintartalmú ipari élelmiszerekben.

A taurin nélkülözhetetlen a szívizom megfelelő működéséhez, az idegrendszer fejlődéséhez, és jelentős szerepet játszik a véralvadás mechanizmusában. Szükséges eleme az epesavak termelésének, amelyek szabályozzák a hasnyálmirigyet és a májat.


Raktáron
3 590 Ft
Részletek

Macskák: rendkívül fontos része a macska étrendjének. A taurinhiány a cicák idegcső-hibáinak fejletlenségét, kardiomiopátia, teljes vaksághoz vezető retinopátia kialakulását eredményezi.


Kutyák: kardiomiopátia megelőzése, amelyekre különösen fogékony fajták: német juhász, boxer, doberman, dog, labrador, golden retriever, bernáthegy, király uszkár, afgán kopó.

A termék jellemzői:
- Normális szívműködés
- A macska étrendjének alapvető összetevői
- A hasnyálmirigy és a máj megfelelő működése
- Lengyelországban gyártott termék!
- Természetes diétás megelőzés
- Minden életkorú állatok táplálása

 

Összetétel:

Taurin 99%, adalékanyag nélkül.

Adagolás:
KUTYÁK: 1 g taurin / 20 testtömeg kg.
MACSKÁK: Javasoljuk, hogy egy felnőtt macska naponta összesen 150-250 mg taurint kapjon minden táplálékban.

A mellékelt mérőpohár 2g terméket tartalmaz.

FIGYELEM! A kimért taurint kevés langyos vízben oldjuk fel. Ne tálaljuk feloldatlanul!
Adatok
Cikkszám
850667