Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Syta Micha rágócsont  a gyönyörű szőrért 13,5 cm
Syta Micha rágócsont a gyönyörű szőrért 13,5 cm
1 450 Ft

Syta Micha rágócsont a gyönyörű szőrért 13,5 cm

RÁGATÓ CSONT KUTYÁNAK A GYÖNYÖRŰ SZŐRÉRT 13,5 cm

A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. A megfelelően kiegyensúlyozott étkezések mellett a harapás, nyalás vagy rágcsálás szükségessége is hozzátartozik. Az ilyen tevékenységek rendkívül fontosak minden kutya számára, életkortól függetlenül. Megnövekedett igény azonban megfigyelhető a kölykök és fiatal kutyák körében

A funkcionális rágócsontokat úgy fejlesztették ki, hogy minden háziállat természetes szükségleteit kielégítsék.

Ez egy innovatív termék, amelyet arra terveztek, hogy hosszan tartó szórakozást nyújtson, és minden kutyát megnyugtasson. Ezenkívül a rágás és harapás pozitív hatással van a háziállatok pszichéjére, ellazult állapotba hozza őket.
Miért a funkcionális rágócsontok?

A rágócsont egyes összetevőinek kiválasztását a kutya számára gondosan megfontolták, mivel bizonyos funkciókat kell betöltenie. A csontot kitöltő tömés célja, hogy a bőrt megfelelő állapotban tartsa és erősítse a szőrt/szőrzetet, egészségessé, rugalmassá és gyönyörűen fényessé téve azt.

A funkcionális töméssel ellátott csontok lengyel fogazó, kizárólag természetes termékekből készülnek. Értékes összetétele lehetővé teszi kedvence egészségének megőrzését és a szükséges tápanyagokkal való ellátását.
Ezek a kutyafinomságok olyan termékekből készülnek, ahol a Bones fő összetevői a szép és fényes szőrért: marhabőr, lazachús, lenmag, sárgarépa és lazacbőr.

Raktáron
1 450 Ft
Adatok
Cikkszám
632311