Részletek
A cápaporcból származó kondroitin-szulfát: befolyásolja az ízületek hatékonyságát és szilárdságát, növeli a csontok és ízületek ellenállását a mikrobiális károsodásokkal szemben.
Glükózamin-szulfát kagylóból: csökkenti a strukturális porckárosodást, pozitív hatással van az osteoarthritis tüneteire, csökkentve azokat.
Hidrolizált kollagén: biztosítja az inak rugalmasságát, serkenti a porcszintézist és a regenerációt, valamint az ízületi folyadék megfelelő szekrécióját.
Vadrózsa: Nagyon könnyen emészthető, biológiailag aktív C-vitamin forrás, amely a kollagénszintézis aktiválásához szükséges.
Ördögcsáklya: hatóanyagai gyulladáscsökkentő (ízületi és izomgyulladás) és fájdalomcsillapító hatásúak (csillapítják az izom- és csontfájdalmakat).
MSM-metil-szulfonil-metán: elegendő rugalmasságot biztosít a porcnak ahhoz, hogy támogassa működését. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van. Ez visszaállítja a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét, ami különösen fontos, ha az állatokat edzésbe vagy intenzív munkába vonják be.
Krill: Különösen fontos az ízületi porcok védelme a degeneratív folyamatoktól és a gyulladásoktól. Támogatja az EFA-ban és asztaxantinban gazdag izomtömeg kialakulását, kimutatták, hogy gyulladásgátló és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik
Összetevők: hidrolizált kollagén, MSM metiloszulfonil-metán, őrölt krill, glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, csipkebogyó
Adalékok:
Ördögcsáklya 60 000 mg/kg
3a300 C-vitamin 130 000 mg/kg
Analitikai összetevők:
fehérje 39,4%
Nedvesség 21,6%
zsír 2,9%
Hamu 6,49%
rost 0,9%
kálium 1,49%
kén 8,73%
Nátrium 0,33%
Adagolás/24 óra:
< 5 kg - 1 g
5-10 kg - 2g
10-15 kg - 3g
15-20 kg - 4g
20 - 30 kg - 6 g
30 - 40 kg - 8g
40 kg < - 10 g
Adagolókanál a csomagban, egy lapos kanál kb. 1 g terméket tartalmaz.
Tálalás: étellel keverjük össze, lehetőleg folyékony formában, miután a terméket kevés friss, hideg vízben 1:1 arányban feloldjuk.
Tárolás: szorosan lezárva, sötét és hűvös helyen. Gyerekektől távol tartandó.