Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Egyedülállóan komplex ízületvédő, porcerősítő POKUSA SPORT 350g

Egyedülállóan komplex ízületvédő, porcerősítő POKUSA SPORT 350g
Egyedülállóan komplex ízületvédő, porcerősítő POKUSA SPORT 350g
Olyan kutyák számára készült, akik nagy edzési terhelésen esnek át és rendszeresen vesznek részt versenyeken: sport- és munkakutyák, de aktív kutyáknak is kifejezetten hasznos, vagy azoknak akik sokat lépcsőznek!!

A készítmény hatóanyagai erősítik az ízületek szerkezetét és szilárdságát, serkentik a porcszövet szintézisét és regenerálódását, valamint az ízületi folyadék megfelelő szekrécióját.

Szabályozzák az anyagcserét, elősegítik a csontok és ízületek mikrotraumákkal szembeni ellenállásának növelését.

Támogatja az inak rugalmasságát és hatékonyságát, valamint az edzés utáni izomregenerációt.

Gyulladáscsökkentő hatásuk van, ami lehetővé teszi az edzés optimalizálását.

A ChondrolineSport elengedhetetlen chondro-prevenciós sportkutyák számára, akik rendszeresen edzenek, mikrotraumáknak és sérüléseknek vannak kitéve.

Speciális szerves készítmény a mozgásszervi rendszer regenerációjára és védelmére.

Nincs raktáron
20 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek
A cápaporcból származó kondroitin-szulfát: befolyásolja az ízületek hatékonyságát és szilárdságát, növeli a csontok és ízületek ellenállását a mikrobiális károsodásokkal szemben.

Glükózamin-szulfát kagylóból: csökkenti a strukturális porckárosodást, pozitív hatással van az osteoarthritis tüneteire, csökkentve azokat.

Hidrolizált kollagén: biztosítja az inak rugalmasságát, serkenti a porcszintézist és a regenerációt, valamint az ízületi folyadék megfelelő szekrécióját.

Vadrózsa: Nagyon könnyen emészthető, biológiailag aktív C-vitamin forrás, amely a kollagénszintézis aktiválásához szükséges.

Ördögcsáklya: hatóanyagai gyulladáscsökkentő (ízületi és izomgyulladás) és fájdalomcsillapító hatásúak (csillapítják az izom- és csontfájdalmakat).

MSM-metil-szulfonil-metán: elegendő rugalmasságot biztosít a porcnak ahhoz, hogy támogassa működését. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása van. Ez visszaállítja a sejtfalak rugalmasságát és áteresztőképességét, ami különösen fontos, ha az állatokat edzésbe vagy intenzív munkába vonják be.

Krill: Különösen fontos az ízületi porcok védelme a degeneratív folyamatoktól és a gyulladásoktól. Támogatja az EFA-ban és asztaxantinban gazdag izomtömeg kialakulását, kimutatták, hogy gyulladásgátló és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik


Összetevők: hidrolizált kollagén, MSM metiloszulfonil-metán, őrölt krill, glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, csipkebogyó
Adalékok:
Ördögcsáklya 60 000 mg/kg
3a300 C-vitamin 130 000 mg/kg

Analitikai összetevők:
fehérje 39,4%
Nedvesség 21,6%
zsír 2,9%
Hamu 6,49%
rost 0,9%
kálium 1,49%
kén 8,73%
Nátrium 0,33%

Adagolás/24 óra:

< 5 kg - 1 g
5-10 kg - 2g
10-15 kg - 3g
15-20 kg - 4g
20 - 30 kg - 6 g
30 - 40 kg - 8g
40 kg < - 10 g

Adagolókanál a csomagban, egy lapos kanál kb. 1 g terméket tartalmaz.

Tálalás: étellel keverjük össze, lehetőleg folyékony formában, miután a terméket kevés friss, hideg vízben 1:1 arányban feloldjuk.

Tárolás: szorosan lezárva, sötét és hűvös helyen. Gyerekektől távol tartandó.

Adatok
Cikkszám
873422