Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Pokusa töltött rágócsont lazaccal és vitaminokkal  kölyök kutyáknak
Pokusa töltött rágócsont lazaccal és vitaminokkal kölyök kutyáknak
1 990 Ft

Pokusa töltött rágócsont lazaccal és vitaminokkal kölyök kutyáknak

Szuper választás olyan kölyökkutyák számára, akiknek természetes, hipoallergén rágókát kerestek, különösen a fogzás időszakában.

A lazacban található telítetlen zsírsavak és aminosavak biztosítják a fiatal kutyák megfelelő fejlődését, ellátva őket a szükséges alapanyagokkal.

A kakukkfű, fekete olajbogyó és szárított paradicsom formájában lévő adalékok támogatják a szív- és érrendszert, megkönnyítik az emésztést és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek.

A csontok szerkezete kiválóan hat a kutya fogaira és ínyére, megakadályozva a fogkő lerakódását,

Ezek a rágócsontok szárított marhabőrből készülnek, amelynek kialakításához nem használtak mesterséges összetevőket - például ragasztóanyagot.

A szárítási folyamat lehetővé tette, hogy a bőr közepes keménységű legyen, ami teljes biztonsággal adható a kutyáknak.

A bőr a nyál hatására lassan megpuhul, így nem képez kemény szilánkokat és teljesen emészthető.

A rágás során a bőr megtisztítja a fogakat a felgyülemlett fogkőtől, amely túlzott mennyiségben kellemetlen szagokhoz és gyulladásokhoz vezethet.

A csont hússal és szuper vitaminokkal van töltve, amelyek nemcsak az ízt javítják, hanem további tápértékeket is biztosítanak a kutyák számára.
Raktáron
1 990 Ft
Részletek
Köztudott, hogy a kutyáknak természetes és ösztönös igényük van rágni és harapni.

Ennek kielégítésére olyan jutikat és csontokat kínálunk kedvenceinknek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy lemerítsék energiájukat és kielégítsék ösztöneiket.

Azonban ha van saját kedvence, bizonyára hallott már a természetes csontok veszélyeiről?

Kemény és éles szilánkok, emésztési problémák, vágások – ez csak néhány ezek közül, és közvetlen veszélyt jelenthetnek egyes kutyusokra

Milyenek a Pokusa marhabőrből készült rágókái?

Először is szárított marhabőrből készülnek, amelynek kialakításához nem használtak mesterséges összetevőket - például ragasztót vagy lágyítót. A szárítási folyamat lehetővé tette a bőr mérsékelt keménységét, ami a tartósságát és biztonságát jelenti. A bőr a nyál hatására lassan megpuhul, ennek köszönhetően nem képez kemény szilánkokat és teljesen emészthető. Rágás közben a bőr megtisztítja a fogakat a lerakódott fogkőtől, amely túlzott mennyiségben szájszaghoz és gyulladásokhoz vezethet.Összetevők: marhabőr 92%, lazachús 5%, szárított paradicsompehely 1%, szárított fekete olajbogyó 1%, szárított bazsalikom 0,5%, kakukkfű 0,5%.

Analitikai összetétel: fehérje 89,9%, nyers zsír 3,9%, nyershamu 1,7%, nyersrost 0,9%

Súly: 55 g

Hossza: 12 cm.
Adatok
Cikkszám
516965