Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Kong Extreme labda (S)
Kong Extreme labda (S)
3 390 Ft

Kong Extreme labda (S)

A KONG Extreme Ball speciálisan olyan erős állkapcsú és harapású kutyák számára tervezett, akik szeretik jó erősen meg is rágni a labdákat. Rendkívül erős natúr gumiból készül, s egy nyíláson keresztül még finomságokkal is megtölthető.

A te kutyád is szétszedi a labdáit rövid időn belül? Akkor ennek a kutyusnak is a KONG Extreme Ball a legjobb választás. A játéklabda anyaga különösen strapabíró natúr gumi, s így ideálisan alkalmas úgy kisebb, mint nagyobb termetű, erős állkapcsú és harapású kutyák számára is. A robusztus játék belsejébe a labdán található nyíláson keresztül finomságok tölthetők, ami által a KONG Extreme Ball a kutyák számára még vonzóbbá és attraktívabbá válik, hisz a sikeres vadászatot étvágygerjesztő snackkel jutalmazza.

A maximális játékélményről a labda extrém nagy pattogása gondoskodik.

A KONG Extreme Ball játék közben magasra és messzire ugrik, így kutyád szívvel-lélekkel futhat utána. A többi, kutyáknak szánt játéklabdával összehasonlítva ez a modell egy különösen erős formula szerint készül, aminek eredményeként kedvence hosszú ideig élvezheti a KONG Extreme Ball okozta örömöket, mivel nem lyukad ki a hegyes kutyafogaktól.

A KONG Extreme Ball jellemzői nagy vonalakban:

Nagyon robusztus, rendkívül erős labda kutyáknak rágásra, apportírozásra és játékra
Kicsi és nagy termetű, erős állkapcsú és harapású kutyáknak
Nagy ugrálóerővel
Finomságokkal megtölthető
Nem lyukad ki
Színe: natúr gumi
Méretek:
S méret: kb. Ø 6 cm, max. 16 kg-os kutyáknak
Raktáron
3 390 Ft
Adatok
Cikkszám
419489