Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Dog Twister interaktív  kirakós kutyajáték - haladó 3.szint
Dog Twister interaktív kirakós kutyajáték - haladó 3.szint
9 990 Ft

Dog Twister interaktív kirakós kutyajáték - haladó 3.szint

Dog Twister interaktív  kirakós kutyajáték - haladó 3.szint
Dog Twister interaktív  kirakós kutyajáték - haladó 3.szint
A Dog Twister interaktív kutyakirakós játék kilenc csemegefiókkal rendelkezik a kutyacsemegékhez, amelyeket kilenc fehér fül rögzít a helyére. Egyszerűen csak helyezze be a finomságokat a fiókokba, csúsztassa be őket, és zárja le a fehér fiók füleit a további szekvenciális lépések kihívásához. Kölyökkutyája élvezni fogja a mancsot, a szimatolást és a bökkenést, hogy felfedje a rejtett ízletes jutalmakat! A Dog Twister kirakós kutyajáték strapabíró BPA-, PVC- és ftalátmentes anyagból készült, amelyet biztonságosan használhatsz szőrös barátoddal. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között.

Raktáron
9 990 Ft
Részletek
HALADÓ SZINTŰ SZÓRAKOZÁS: A Nina Ottosson 3. szintű Dog Twister kirakós kutyajátékot a haladó szintű problémamegoldó játékhoz tervezték, amely kihívást jelent kutyájának a szekvenciális lépések megtanulásával. Szórakoztató módszer az okos kölykök számára, hogy edzzék agyukat, miközben izgalmas módon irányítják át a pusztító vagy negatív viselkedést!

CSÚSZTÁS, HÚZÁS ÉS ZÁRÁS A JUTI ELREJTÉSÉHEZ: Helyezze a finomságokat a háromszög alakú blokkrekeszek alá, és nyomja be a fehér műanyag füleket, hogy a blokkokat a helyükre rögzítse. Kutyájának egymás után fel kell emelnie a füleket, hogy feloldja a blokkokat, és mozgatnia kell őket, hogy felfedje a finomságokat!

NINCS KISZERELHETŐ ALKATRÉSZ ÉS KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ: Beépített játékelemek, amelyek nem jönnek ki, amikor a kutyája játszik, hogy megakadályozzák a fulladást. A strapabíró konstrukció segít megőrizni ezt a kutyajátékot, így ez az új kirakós kutyajáték.

BPA-, PVC- ÉS FTALÁTMENTES: Az Outward Hound Nina Ottosson interaktív csemegekutyás kirakóit kedvence egészségét szem előtt tartva tervezték, élelmiszer-biztonságos anyagokból, amelyekben megbízhat. Könnyen tisztítható meleg vízzel és szappannal a használatok között.

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.
Adatok
Cikkszám
393394