Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Blog

A funkcionális jutalomfalatok valóban védik kutyád egészségét?

Krisztin-Fehér Hajnalka
2023.03.08 08:11
A funkcionális jutalomfalatok valóban védik kutyád egészségét?

A folyamatosan fejlődő kutyáknak szánt termékek világában hosszú utat tettünk meg a házi koszttól kezdve a húsos csontokig.

 

 

Noha továbbra is tisztességes arányban lehet találni kutyáknak szánt "junk food"-ot, sok olyan finomság található a piacon, amelyek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek különféle egészségügyi előnyöket kínálnak kutyád számára. De ezek valójában működnek?

A válasz egyértelműen: IGEN

 

A funkcionális élelmiszerek rendkívül táplálóak, és számos jelentős egészségügyi előnnyel járnak. Például védelmet nyújthatnak a betegségek ellen, megelőzhetik a tápanyaghiányt, és elősegíthetik a megfelelő növekedést és fejlődést.

 Funkcionális jutalomfalatokkal  emeld új szintre kutyád étkezését.

 

Ahelyett, hogy gabonás termékekkel tömjük kutyáinkat, mely nagy részben okoz allergiát, ezek a finomságok vitaminokat, illóolajokat, probiotikumokat és aminosavakat tartalmaznak, amelyek javítják kutyád egészségét és  jólétét.

 

A fogak egészségétől az ízületek működéséig, az allergiákig és az immunrendszer egészségéig vannak olyan finomságok, amelyek kutyád testének minden részét erősítik, kívül és belül egyaránt.

 

https://fitkutya.hu/Pokusa-szaraztapok-jutik-ragokak

 

A funkcionális falatok mindhárom „extrát” egyesítik jutalomként, élelmiszerként  és kiegészítőként is szolgál. A cél az, hogy valami extra előnyt (vagy funkciót) biztosítson táplálkozási szempontból, miközben kiváló ízű, magas szintű rágási élvezetet és különféle előnyüket biztosít kutyád számára.

 

 

https://fitkutya.hu/Pokusa-szaraztapok-jutik-ragokak

A funkcionális finomság nagyszerű módja annak, hogy hozzáadj valami extrát a kutyád az étrendjéhez.  Számtalan ízben és formában kaphatóak. Van funckionális rágócsont, funckionális tréning snack, jutalomfalatok és húscsíkok is. Ha a kutyád nem szereti valamelyiket, biztosan találsz olyat, amelyik minden preferenciának megfelel. A finomságok csak egy a sok mód közül, amellyel kifejezhetjük szeretetünket és megoszthatjuk örömünket kutyáinkkal, és ezekkel a jutikkal most már az egészséget is kipipálhatjuk a listán.

 https://fitkutya.hu/Pokusa-szaraztapok-jutik-ragokak