Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Wobble Board 50 cm
Wobble Board 50 cm
33 990 Ft

Wobble Board 50 cm

Wobble Board 50 cm
Wobble Board 50 cm
Wobble Board 50 cm
A Wobble Board egy dinamikus rehabilitációs fitnesz termék, amely a sík felületen végzett egyensúly edzésre összpontosít.

Ez a tábla bizonyos végtagok megcélzására is használható terápia és izomerősítő rehabilitáció céljából.

360 fokos elforgatásával kutyája nem csak alap készségeket fejleszt, hanem fejleszti a törzs erejét is, mivel megőrzi súlypontját a deszkán.

Alapvető eszköz az erős ízületek, a mozgástartomány és a mobilitás fenntartásához minden típusú kutya számára, beleértve a sportkutyákat és a lábadozó kutyákat is.

A FitPAWS termékeket kifejezetten kutyák számára tervezték, és fitnesz- és rehabilitációs szakemberek ezrei, klinikák, kiképző létesítmények és kisállatszülők bíznak bennük.

A FitPAWS arra törekszik, hogy segítsen megerősíteni az izmokat, növeli a mozgástartományt és a rugalmasságot, bekapcsolja a neuromuszkuláris facilitációt, szenzoros és észlelési stimulációt és egyensúly szabályozást biztosít minden típusú háziállatnál. Függetlenül attól, hogy kedvence sportol, vagy csak házi kedvence, kutyájának alapvető erőre van szüksége ahhoz, hogy irányítsa a testét olyan mozgások során, mint a futás, ugrás és fordulás. A Fitnesz edzés kiváló módja a sérülések megelőzésének!

A különleges jellemzők közé tartozik az 50 cm-es kerek, csúszásmentes textúrájú edzőfelület és a 6 cm-es fa támaszpont a teljes 360°-os dinamikus elforgatáshoz.

Ez a sportkutyák és a teljesítménykutyák nélkülözhetetlen keresztkiképzési eszköze, és segít megőrizni kutyáját a legjobb versenykondícióban.

A családi kutyák is profitálnak belőle, ha használják és megtanulják egyensúlyban tartani az eszközt.

Aktív test + aktív lélek = boldog kutya!Hamarosan érkezik
33 990 Ft
Részletek
Adatok
Cikkszám
689846