Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Tapsi-Mix egész nyúl darálva, 500 g
Tapsi-Mix egész nyúl darálva, 500 g
2 090 Ft

Tapsi-Mix egész nyúl darálva, 500 g

Felhívnám a figyelmed, hogy a fagyasztott termékeket sajnos nem áll módunkban házhoz szállítani, így csak személyesen, üzletünkben átvehetőek.Kivétel ezl alól Szeged, Bordány és környéke!


Nyúlhúsból készült egyfehérjés BARF menü: nyúlhús, csontos részek, belsőségek természetes arányban. Zöldségek nélkül - magad mixelhetsz hozzá igény szerint zöldséget, salátát.

Barf menü 100% nyúlból: egész nyúl darálva (szőr nélkül). Ideális arányban tartalmaz nyúlhúst, belsőségeket, csontos részeket zöldségek nélkül - mixelhetsz hozzá igény szerint zöldséget.

Raktáron
2 090 Ft
Részletek
A nyúlhúst érdemes beépíteni allergiára hajlamos kutyák étrendjébe, valamint ideális válogatós vagy érzékeny emésztésű kutyáknak is, akik nem szívesen eszik a vörös húsokat. Vannak kutyák, akik a csirkén kívül szinte semmit nem hajlandóak megenni - az ő étrendjüket célszerű nyúllal kiegészíteni, mivel a nyúl húsa nagyon tiszta és egészséges, világos hús, mégis más az aminosav szerkezete, mint a csirkének, és a kutyák legtöbbször nagyon kedvelik.

Német gyártó partnerünk helyi farmerektől szerez be minden húst, így biztosítva a húsok kiemelkedő minőségét

Tipp: nézd meg az analitikai összetevőket, ahol részletesen elolvashatod, mennyi termék a fehérje és zsírtartalma, a zsírtartalom ismerete hasznos kedvenced étrendjének összeállításában.
Adatok
Cikkszám
818442