Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Syta Micha rágócsont a nyugodt kutyákért 13,5 cm
Syta Micha rágócsont a nyugodt kutyákért 13,5 cm
1 450 Ft

Syta Micha rágócsont a nyugodt kutyákért 13,5 cm

Rágócsont kutyának fácánnal, áfonyával, vaníliával és levendulával – nyugalomra 13,5 cm

A kutyák egyik alapvető szükséglete a megfelelő táplálkozás. A megfelelően kiegyensúlyozott étkezések mellett a harapás, nyalás vagy rágcsálás szükségessége is hozzátartozik. Az ilyen tevékenységek rendkívül fontosak minden kutya számára, életkortól függetlenül. Megnövekedett igény azonban megfigyelhető rá a kölykök és fiatal kutyák körében.

A funkcionális rágócsontokat úgy fejlesztették ki, hogy minden háziállat természetes szükségleteit kielégítsék.

Ez egy innovatív termék, amelyet arra terveztek, hogy hosszan tartó szórakozást nyújtson, és minden kutyát megnyugtasson. Ezenkívül a rágás és harapás pozitív hatással van a háziállatok pszichéjére, ellazult állapotba hozza őket.

Miért a funkcionális rágócsontok?

A rágócsont egyes összetevőinek kiválasztását alaposan megfontolták a kutyák számára, mivel ennek meghatározott funkciói vannak.

A csont belsejében lévő töltelék célja, hogy ellazítsa a kutyát, és általános nyugalomba hozza.

Ezek a kutyaritkaságok feldolgozatlan termékekből készülnek, ahol a kutyacsontok fő összetevői a megnyugtatáshoz: marhabőr, fácán, áfonya, vanília és levendula.

marhabőr - kemény szerkezetének köszönhetően lehetővé teszi, hogy kielégítse a hosszabb harapás szükségességét, és gyengéden tisztítja a kutya fogait.

fácánhús - érdekes ízminőségű hús. Más húsokhoz képest magas tápértékkel rendelkezik a magas fehérjetartalom, alacsony zsírtartalom, foszfor, magnézium és vas miatt. Sok egyszeresen telítetlen zsírsavat tartalmaz a szív megfelelő működéséhez. Könnyen emészthető, alacsony kalóriatartalmú, így idősebb kutyáknak és túlsúllyal vagy cukorbetegséggel küzdőknek is adható.

vanília - széles aromacsokor, amely számos aromás észterből áll, és a kutya afrodiziákum tulajdonságaival. A múltban a vaníliát a fáradtság csökkentésére és az általános közérzet javítására használták. A vanília illata ellazítja és megnyugtatja a testet.

levendula - antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkező növény, amely kiküszöböli a felső légúti fertőzéseket. Nyugtató, altató, szorongásoldó és hangulatjavító hatása van.
Raktáron
1 450 Ft
Adatok
Cikkszám
584093