Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Sana szárított édesburgonya csíkok 100 g
Sana szárított édesburgonya csíkok 100 g
1 990 Ft

Sana szárított édesburgonya csíkok 100 g

Sana szárított édesburgonya csíkok 100 g
Sana szárított édesburgonya csíkok 100 g
Ezek a szárított édesburgonya csíkok egyedülállóak a piacon. Húsnak néznek ki, legalább olyan finomak is de kizárólag egészséges sütőtökből állnak.

A rágócsíkok úgy néznek ki, mint a hús, az ízük legalább olyan finom, de kizárólag egészséges édesburgonyából készülnek. Még ha kutyád általában nem is szereti a zöldségeket , ezt a jutit imádni fogja.

A gondosan válogatott édesburgonya helyi forrásból származik, egy csepp természetes guargumival készülnek. Ez az Indiában őshonos Cyamopsis fa magjaiból származik. Kíméletes gyártási folyamatuknak köszönhetően az édesburgonyában található egészséges tápanyagok megmaradnak, és segítik kutyádat, hogy hosszú ideig egészséges és életerős maradjon.

Az édesburgonya csíkok egy csepp természetes guargumival készülnek. Ez az Indiában őshonos Cyamopsis fa magjaiból származik. A guar összefűzi a tököt, és biztosítja a rágócsíkok puha és rágós textúráját, amelyet a kutyák annyira szeretnek.

FONTOS: Ezzel a finom és egészséges vegán jutival óvhatod a környezetet, mert lényegesen kevesebb energiával állíthatók elő, mint a húskészítmények.

A kutya fogainak tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű (vagy finomabb!), ezek a jutik eljesen természetes (és bűntudat-mentes)rágcsálnivalók, a kutyák kedvence.

Nagyon kemények, nehezen törhetők, a fogápolásra legszuperebb termék.

A kutyák fogászati ​​​​higiéniája nagyon fontos. A SANADOG fogápolási rágcsálnivalókkal ezt egészségesen és természetes módon támogathatod. Ugyanakkor nemcsak a természetes fogápolást támogatják, ezek a finom falatok, hanem az egészséges összetevőkből funkcionális hatást is fejtenek ki.

Raktáron
1 990 Ft
Részletek
Összetevők: 98% édesburgonya, 2% guar mag.

Analitikai összetevők: fehérjék 4,2%, nyers zsír 0,8%, nedvesség 12,7%, nyershamu 2,7%, nyersrost 2,6%
Adatok
Cikkszám
912305