Köztudott, hogy a kutyáknak természetes és ösztönös igényük van rágni és harapni.
Ennek kielégítésére olyan jutikat és csontokat kínálunk kedvenceinknek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy lemerítsék energiájukat és kielégítsék ösztöneiket.
Milyenek a Pokusa marhabőrből készült rágókái?
Először is szárított marhabőrből készülnek, amelynek kialakításához nem használtak mesterséges összetevőket - például ragasztót vagy lágyítót. A szárítási folyamat lehetővé tette a bőr mérsékelt keménységét, ami a tartósságát és biztonságát jelenti. A bőr a nyál hatására lassan megpuhul, ennek köszönhetően nem képez kemény szilánkokat és teljesen emészthető. Rágás közben a bőr megtisztítja a fogakat a lerakódott fogkőtől, amely túlzott mennyiségben szájszaghoz és gyulladásokhoz vezethet.
A rágóka hússal és kiegészítő összetevőkkel van megtöltve, amelyek nem csak az ízt fokozzák, hanem további tápértékkel is ellátják a kutya szervezeteit.
Ezeket a marhabőr csontokat azért hozták létre, hogy rágásra ösztönözzék az állatokat, ami pozitív hatással van pszichéjükre, és lehetővé teszi számukra az ellazulást, a megnyugvást és a kikapcsolódást.
Tartósságuk lehetővé teszi, hogy kedvence hosszú ideig lefoglalja magát, biztonságos és egészséges tevékenységet biztosítva.
A Pokusa termékek nem tartalmaznak gabonát, ezért nem okoznak ételintoleranciát. Ennek köszönhetően a szénhidrátellátást is korlátozzák, de további fehérjemennyiséget biztosítanak a kutya étrendjében.
A rágóka csökkenti a koleszterinszintet, gombaellenes és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Az útifű lándzsa csillapítja a gyomorpanaszokat, a kamala pedig támogatja az emésztőrendszer regenerálódását és a szervezet megtisztítását, természetes parazitaellenes szer.
Összetevők: marhabőr 98%, kamala 1%, sütőtök 0,5%, útifű 0,5%.
Analitikai összetétel: fehérje 86,3%, nyers zsír 2,7%, nyershamu 1,5%, nyersrost <0,7%
Súly: 55 g
Hossza: 12 cm.