Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Pemmikan Energiaszelet kutyáknak 400g

A Pemmikan egy nagyon erős, nagy energiájú energiabomba, amelyet kifejezetten munkakutyáknak, például vadászkutyáknak, agility kutyáknak, flyballereknek, versenyszánhúzó kutyáknak, kereső- és mentőkutyáknak fejlesztettek ki – valamint kiképzőkutyáknak vagy stresszes kiállítási kutyáknak.

A Pemmikan hatása kb. 30 perc elteltével jelentkezik, teljes hatását kb. egy óra Ezért előnyös lehet a napi adagot több kis adagra felosztani az állandó teljesítmény érdekében.

Kimutatták, hogy a Pemmikan segít csökkenteni a kutyák által a kiállításokon és más hasonló helyzetekben tapasztalható stresszt, például a hosszú várakozási időket.

Nincs raktáron
3 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Egy energiablokk, amely a gyomor megterhelése nélkül növeli kutyád teljesítőképességét:

A Pemmikan kiválóan alkalmazható azokban a helyzetekben, amelyeknél kutyádnak hosszabb ideig koncentrálnia kell - ajánljuk sportkutyáknak, rendőr és mentőkutyáknak, vadászkutyáknak, szánhúzóknak hosszú, megeröltető tréningek, túrák, egésznapos munka alkalmával.

A Pemmikan segítségével kutyánk jobban bírja hideg, fagyos időjárást is.

Segítség szülés közben kutyáknak, hiszen azonnal hasznosítható energiát ad, valamint segíti szoptatós szukák tejtermelését.

Tenyésztő partnereink visszajelzései alapján kiállításokon is csodákra képes, hiszen kutyánk csúcsformában érzi tőle magát. ~ 1 órával a bírálat előtt adjunk kutyánknak egy-két kocka Pemmikant... és meglátjuk, az eredmény nem marad el!

Úgy néz ki, mint egy tábla csokoládé, amelyet kockánként (25g/kocka) tudunk adagolni. A kutyák IMÁDJÁK!

A Pemmikannal természetes, könnyen emészthető energiához juttathatod kutyádat egy kihívást jelentő feladat előtt - anélkül, hogy megterhelné a gyomrát.

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

Az energiatartalma 6000 kcal / kg. A maximum adható mennyiség napi 100-200 gramm a kutya méretétől és aktivitásától függően.

1 kocka ~ 25g.

A megadott napi mennyiség csak általános ajánlás, a napi ajánlott bevitel egyedenként eltérő lehet, függ kedvenced étrendjétől, aktivitásától, életkorától.
Adatok
Cikkszám
660278