Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Nina Ottosson Dog Worker logikai játék (3. szint)
Nina Ottosson Dog Worker logikai játék (3. szint)
11 990 Ft

Nina Ottosson Dog Worker logikai játék (3. szint)

Az Outward Hound Dog Worker Nina Ottosson kirakós kutyajátéka egy kihívásokkal teli, 3. szintű kirakós játék, amely órákon át lefoglalja kutyáját, miközben ösztönei alapján rejtett csemegékre vadászik.

Ennek a fejlett, interaktív kutyás kirakós játéknak 3 lépése van, amelyeket kutyájának meg kell tanulnia ahhoz, hogy elnyerje az ízletes jutalmakat: forgassa el a békalábokat, nyissa meg a kockákat, és forgassa meg a középső kereket. Rejtett rekeszek a szárnyak alatt és a középső kerék alatt találhatók. Több színben is elérhető. BPA-, PVC- és ftalátmentes kompozit anyagból készült eltávolítható darabok nélkül. Tisztítsa meg meleg vízzel és szappannal.

HALADÓ SZINTŰ SZÓRAKOZÁS: A Dog Worker 3. szintű interaktív kutyarejtvény rengeteg szórakozást nyújt szőrös barátainak, és ösztönzi természetes vadászösztöneiket. Kölyökkutyáknak, akik elsajátították az 1-2. szintet, és készek a szekvenciális lépéstanulásra. Kiválóan alkalmas a pusztító viselkedés szórakoztató és jutalmazó módon történő csökkentésére!

KIHÍVÁS KUTYÁJA ELMÉJÉNEK: Okos kölyökkutyádnak 3 lépést kell tennie, hogy felfedje a Dog Worker játék rejtett rekeszeiben található finomságokat – fordítsa el a békalábokat, húzza szét a kockákat, és forgassa meg a középső kereket.

NINCS KISZERELHETŐ ALKATRÉSZ: A Dog Worker kutyakirakó tartós kialakítású, beépített játékdarabokkal, amelyek nem jönnek ki, amikor a kutyája játszik.

BPA-, PVC- ÉS FTALÁTMENTES: A Dog Worker Dog játék tartós kompozit műanyagból és fából készült, amely BPA-, PVC- és ftalátmentes. Könnyen tisztítható meleg vízzel és enyhe szappannal a használatok között.

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.
Raktáron
11 990 Ft
Adatok
Cikkszám
918390