Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

MultiPuzzle interaktív  kirakós játék- szakértői szint Nina Ottosson
MultiPuzzle interaktív kirakós játék- szakértői szint Nina Ottosson
12 990 Ft

MultiPuzzle interaktív kirakós játék- szakértői szint Nina Ottosson

A Nina Ottosson by Outward Hound MultiPuzzle 4. szintű interaktív kutyarejtvényjátéka órákon át szórakoztatja kutyáját, miközben természetes vadászati készségeiket használják fel a rejtett finomságok felkutatására!
Raktáron
12 990 Ft
Részletek
SZELLEMI STIMULÁLÓ KUTYA REJTVÉNYJÁTÉK: Nina Ottosson MultiPuzzle az eddigi legnagyobb kihívást jelentő kutyarejtvényünk! Ez a 4. szintű rejtvény megköveteli, hogy kutyája lépések sorozatát a megfelelő sorrendben hajtsa végre, hogy további rejtett finomságokat fedezzen fel! A kutyacsemege-rejtvények nagyszerű módja annak, hogy csökkentsék az unalmat, és szellemi gazdagodást biztosítsanak kölyökkutyája számára. A MultiPuzzle tökéletes azoknak az ultraokos kutyáknak, akik már elsajátították az 1-3. szintet.

FORGÁS, CSÚSZTATÁS, ELREJTÉS ÉS KERESÉS: Helyezze kutyája kedvenc csemegét vagy aprítékot a külső tálcán és a középső csemegerekeszben lévő csúszkák alá. Csúsztassa a középső burkolatokat és a külső lapokat a rekeszek fölé, hogy elrejtse a finomságokat. Egy extra kihíváshoz helyezze a helyére a bordázott narancssárga zárakat, hogy rögzítse a zöld négyzetlapkákat. Bátorítsa kutyáját, hogy keresse a finomságokat, és kezdődhet a játék!

4 KIHÍVÁS, 1 REJTVÉNY: A MultiPuzzle nehézségi szintje állítható, ahogy kutyája tanul! A mozgatható zöld csempék, a forgó kerék, a narancssárga zárak és a középső csúszkák között kölyökkutyája egy jó darabig elfoglalt marad a finomságokért!

ÉLELMISZERBIZTONSÁGOS ANYAGOKBÓL KÉSZÜLT: Interaktív kutyarejtvényeink élelmiszer-biztonságos anyagokból készülnek, amelyeket megbízhat kutyájával. A csemegerekeszek kiürítése után ez a tartós kutyakirakó kézzel mosható meleg vízzel és enyhe szappannal.

JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN: Egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja a játékokat felügyelet nélkül háziállatokkal. Távolítsa el és cserélje ki a játékot, ha sérült.
Adatok
Cikkszám
284482