Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Pokusa töltött rágócsont kecske és bikacsök
Pokusa töltött rágócsont kecske és bikacsök
2 515 Ft

Pokusa töltött rágócsont kecske és bikacsök

Pokusa töltött rágócsont kecske és bikacsök
Pokusa töltött rágócsont kecske és bikacsök

Ez a finomság a válogatós kutyák számára lett kitalálva – mind a kecske, mind a bikacsökre jellemző a kiváló íz, amely még a legmakacsabbakat is elcsábítja.

A kecskehús  gazdag vasban, kalciumban, rézben és foszforban, amelyek kiegészítik a kutyus testének elemeit, a B-vitaminok pedig az egész szervezet működésére hatnak.

A bikacsök kiadós, ízletes csemege, hozzáadása jó ízt biztosít a válogatós kutyáknak is, miközben alacsony kalóriatartalmú fehérjét biztosít.


Gluténmentes, gabonamentes és 100%-ban természetes termék nagyon kiváló összetételű, színezék és tartósítószer nélkül.

 

A Pokusa csont a legjobb minőségű marhabőrből készült, funkcionális összetevők hozzáadásával, hogy támogassák kutyája egészségét és vitalitását.


A funkcionális rágócsontok természetes módja annak, hogy minden kutyus igényeit kielégítsék!

A Pokusa rágócsont  innovatív termék, amelyet kedvencünk szórakoztatására és jó közérzetére terveztek. Ezen túlmenően, a rágás pozitív hatással van a kutyák pszichéjére, relaxációs állapotba hozza őket az endorfin felszabadulási folyamat és a szervezet szerotoninszintjének növekedése.

A csontok szerkezete kiválóan hat a kutya fogaira és ínyére, megakadályozva a fogkő lerakódását.

Ezek a rágócsontok szárított marhabőrből készülnek, amelynek kialakításához nem használtak mesterséges összetevőket - például ragasztóanyagot.

A szárítási folyamat lehetővé tette, hogy a bőr közepes keménységű legyen, ami teljes biztonsággal adható a kutyáknak.

 

A bőr a nyál hatására lassan megpuhul, így nem képez kemény szilánkokat és teljesen emészthető.

 

A rágás során a bőr megtisztítja a fogakat a felgyülemlett fogkőtől, amely túlzott mennyiségben kellemetlen szagokhoz és gyulladásokhoz vezethet.

 

A csont hússal és szuper vitaminokkal van töltve, amelyek nemcsak az ízt javítják, hanem további tápértékeket is biztosítanak a kutyák számára.

Raktáron
2 515 Ft
Részletek

Köztudott, hogy a kutyáknak természetes és ösztönös igényük van rágni és harapni.

Ennek kielégítésére olyan jutikat és csontokat kínálunk kedvenceinknek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy lemerítsék energiájukat és kielégítsék ösztöneiket.

Azonban ha van saját kedvence, bizonyára hallott már a természetes csontok veszélyeiről?

Kemény és éles szilánkok, emésztési problémák, vágások – ez csak néhány ezek közül, és közvetlen veszélyt jelenthetnek egyes kutyusokra

Milyenek a Pokusa marhabőrből készült rágókái?

Először is szárított marhabőrből készülnek, amelynek kialakításához nem használtak mesterséges összetevőket - például ragasztót vagy lágyítót. A szárítási folyamat lehetővé tette a bőr mérsékelt keménységét, ami a tartósságát és biztonságát jelenti. A bőr a nyál hatására lassan megpuhul, ennek köszönhetően nem képez kemény szilánkokat és teljesen emészthető. Rágás közben a bőr megtisztítja a fogakat a lerakódott fogkőtől, amely túlzott mennyiségben szájszaghoz és gyulladásokhoz vezethet.


Összetétel: marhabőr 95%, kecske 3%, bikacsök 2%

Analitikai összetétel: fehérje 96,5%, nyers zsír 1,8%, nyershamu 1%, nyersrost 0,7%

Súly: 55 g

Hossza: 12 cm.

Adatok
Cikkszám
324181