Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

FitPAWS® K9 Fitbone aqua szín
FitPAWS® K9 Fitbone aqua szín
32 990 Ft

FitPAWS® K9 Fitbone aqua szín

FitPAWS® K9 Fitbone aqua szín
FitPAWS® K9 Fitbone aqua szín
FitPAWS® K9 Fitbone aqua szín
K9FITBONE egyedi formájával elősegíti a természetes testtartást, miközben egyensúlyozásra ösztönzi a kedvencet. A K9FITBONE felületén szenzoros dudorok találhatók, amelyek javítják a tapadást és az idegi stimulációt, az egyik dudor sor jobban kiemelkedik az egyik oldalon, így módosíthatja kedvence által tapasztalt stimuláció mértékét az edzés során.

Ezeket a csontokat egymásra vagy más FitPAWS eszközök tetejére lehet rakni az intenzitási szint növelése érdekében, vagy önálló egyensúlyozó eszközként használhatjuk.

K9FITbone™ segítségével végzett szórakoztató fitneszedzés nagyszerű módja a stressz csökkentésének, a felesleges kalóriák elégetésének, és mindemellett egészséges „munka” kutyád számára.

A FitPAWS termékeket kifejezetten kutyák számára tervezték, és fitnesz- és rehabilitációs szakemberek ezrei, klinikák, kiképző létesítmények és kisállatszülők bíznak bennük. A FitPAWS arra törekszik, hogy segítsen megerősíteni az izmokat, növeli a mozgástartományt és a rugalmasságot, bekapcsolja a neuromuszkuláris facilitációt, szenzoros és észlelési stimulációt, ízületi igazítást és egyensúlyszabályozást biztosít minden típusú háziállatnál. Függetlenül attól, hogy kedvence sportol, vagy csak házi kedvence, kutyájának alapvető erőre van szüksége ahhoz, hogy irányítsa a testét olyan mozgások során, mint a futás, ugrás és fordulás. A Fitnesz edzés kiváló módja a sérülések megelőzésének!


TELJES TEST KONDICIONÁLÁSA

*Törzs- és izomerősítés
*Egyensúly edzés
*Növeli az önbizalmat
*Javítja a koordinációt
*Jobb ízületi egészség
*Erősebb kötődést hoz létre
* Az idős kutyák fitten tartása, sérülések megelőzése
*Nagyszerű minden fajta és méretű kutyának

A szabadalmaztatott K9FITbone™ DOG BALANCE termék mérete: 58 x 29 x 10 cm
Raktáron
32 990 Ft
Részletek
Adatok
Cikkszám
124031