Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

 FitPAWS®  Peanut - 70 cm sárga egyensúlyozó mogyi
FitPAWS® Peanut - 70 cm sárga egyensúlyozó mogyi
54 900 Ft

FitPAWS® Peanut - 70 cm sárga egyensúlyozó mogyi

 FitPAWS®  Peanut - 70 cm sárga egyensúlyozó mogyi
 FitPAWS®  Peanut - 70 cm sárga egyensúlyozó mogyi
A Peanut eszköz hihetetlen sokrétűsége miatt, jelenleg az egyik legnépszerűbb termék a FitPAWS® kínálatában.

Használható érintési célpontként, akadályként, valamint stabilitási és alapképzési eszközként. A kezdőktől a közepesen át egészen a magas intenzitási szintig bárki használhatja.

Az egyedi, hosszúkás földimogyoró-kialakítás egy kutya-specifikus edzési platformot biztosít, amely elősegíti a jobb formát és a stabilabb képzési platformot. A sokoldalú TRAX Peanut forma az elölről hátrafelé vagy oldalról oldalra történő mozgásokat célozza meg.

A FitPAWS® Peanut használatának előnyei a következők:

*Kondíciót épít
*Elősegíti a jó formát
*Növeli az önbizalmat
*Javítja az ízületek egészségét

A FitPAWS termékeket kifejezetten kutyák számára tervezték, és fitnesz- és rehabilitációs szakemberek ezrei, klinikák, kiképző létesítmények és kisállatszülők bíznak bennük. A FitPAWS arra törekszik, hogy segítsen megerősíteni az izmokat, növeli a mozgástartományt és a rugalmasságot, bekapcsolja a neuromuszkuláris facilitációt, szenzoros és észlelési stimulációt, ízületi igazítást és egyensúlyszabályozást biztosít minden típusú háziállatnál. Függetlenül attól, hogy kedvence sportol, vagy csak házi kedvence, kutyájának alapvető erőre van szüksége ahhoz, hogy irányítsa a testét olyan mozgások során, mint a futás, ugrás és fordulás. A Fitnesz edzés kiváló módja a sérülések megelőzésének!

Mérete: 70 cm
Raktáron
54 900 Ft
Részletek
Az egyensúlyi kihívást az alulfújással is módosíthatja, így a labda nem lesz olyan szilárd. A földimogyoró felületét kifejezetten úgy alakították ki, hogy megakadályozza a csúszkálást, neuro-szenzoros stimulációt biztosítva.Adatok
Cikkszám
807264