Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

FitPAWS® Balance Pad
FitPAWS® Balance Pad
25 990 Ft

FitPAWS® Balance Pad

FitPAWS® Balance Pad
FitPAWS® Balance Pad
FitPAWS® Balance Pad
FitPAWS® Balance Pad
A Balance Pad, a többi FitPAWS terméktől eltérően, tartós, zárt cellás habszivacsból készült, ami azt jelenti, hogy a párna használatához nincs szükség felfújásra. Ez a Balance Pad nagyszerű lehetőség a készségek és az egyensúly fejlesztésére és az ízületek stabilizálására. Azok a kezdők, akik most ismerkednek az egyensúlygyakorlatokkal, élvezhetik ezt a Balance Pad-t, mivel a hab stabilabb, mint a felfújható egyensúlytermékek, és növeli az egyensúlyozási készségeikbe vetett bizalmat.

A zárt cellás hab kialakítás vízállóságot hoz létre, amely lehetővé teszi a FitPAWS Balance Pad víz alatti terápiában való használatát, valamint könnyen tisztítható.

Az egyensúlyozás képessége növelhető több egyensúlyozó párna egymásra helyezésével, illetve a méret megváltoztatható egymás mellé helyezésével.

A FitPAWS termékeket kifejezetten kutyák számára tervezték, és fitnesz- és rehabilitációs szakemberek ezrei, klinikák, kiképző létesítmények és kisállatszülők bíznak bennük. A FitPAWS arra törekszik, hogy segítsen megerősíteni az izmokat, növeli a mozgástartományt és a rugalmasságot, bekapcsolja a neuromuszkuláris facilitációt, szenzoros és észlelési stimulációt, ízületi igazítást és egyensúlyszabályozást biztosít minden típusú háziállatnál. Függetlenül attól, hogy kedvence sportol, vagy csak házi kedvence, kutyájának alapvető erőre van szüksége ahhoz, hogy irányítsa a testét olyan mozgások során, mint a futás, ugrás és fordulás. A Fitnesz edzés kiváló módja a sérülések megelőzésének!

Méret:

38x46x5 cm
Raktáron
25 990 Ft
Részletek
Adatok
Cikkszám
830096