Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Dog Spin N' Eat logikai játék és evéslassító egyben Nina Ottosson

Dog Spin N' Eat  logikai játék és evéslassító egyben Nina Ottosson
Dog Spin N' Eat  logikai játék és evéslassító egyben Nina Ottosson

Az Outward Hound által fejlesztett Nina Ottosson interaktív, fejtörő kutyajátékok hatalmas népszerűségnek örvendenek. Tedd szórakoztatóvá kedvenced étkezését a Dog Spin N' Eat-tel, ami egy praktikus puzzle játék mentális lefárasztáshoz, melyet lassú etetőként egyaránt használhatsz.

Tedd szórakoztatóvá az étkezést, és tornáztasd meg kutyája elméjét azzal, hogy a szokásos kutyatálat egy puzzle-etetőre cseréled!

A Dog Spin N' Eat kutyarejtvényben akár 2 csésze étel is elfér. Lefoglalja a kutyákat azáltal, hogy bátorítja kutyáját problémamegoldó készségeik fejlesztésére.

A 2. szintű kutyaeledel-rejtvényetető mentális edzése küzd az unalommal, és meghosszabbítja az étkezési időt, megadva nekik azt a mentális stimulációt, amire vágynak.

Könnyen használható! Miután megtöltötte a hordót kutyacsemegékkel vagy aprítékkal, tegye a tálat a kutyája elé. A kutya megtanulja kiengedni az ételt a hordó meglökésével vagy mancsával, hogy forogjon.

A Dog Spin N'Eat puzzle-etető élelmiszer-biztonságos anyagokból készült, és BPA-, PVC-, ólom- és ftalátmentes.

Egyetlen kisállatjáték vagy kiegészítő sem elpusztíthatatlan. Ne hagyja el felügyelet nélküli háziállattal. Távolítsa el és cserélje ki, ha sérült.

Nincs raktáron
10 690 Ft
Nincs raktáron
Adatok
Cikkszám
176110