Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

DOUBLE K Midnight White színkiemelő sampon 473 ml
DOUBLE K Midnight White színkiemelő sampon 473 ml
7 990 Ft

DOUBLE K Midnight White színkiemelő sampon 473 ml

Fehérítő,színkiemelő,kondicionáló professzionális sampon. (1:15 töménységben )

A MIDNIGHT WHITE® eltávolítja a koszfoltokat, szagokat, a szőrzetet ragyogó fehérré és fényessé varázsolja, finom, friss illattal gazdagítva azt. Aloét, panthenolt és E-vitamint tartalmaz.

Kíméletesen tisztít, fenntartva a bőr és a szőr természetes nedvességtartalmát. Használható kombinált színekre is, ahol a fehér dominál. A színes bunda kontúrjait kiemeli. Erősen szennyezett részeknél (mint pl. mancsok) használhatjuk töményebben is. Puha, lágy, göndör vagy hullámos, hosszú vagy félhosszú szőrre. Havanese, bolognese, bobtail, máltai stb., illetve minden házi kedvenc számára ajánlott.

Használati utasítás: Használat előtt távolítsa el a kupak alatti záró fedelet! Hígítsa fel a sampont vízzel. Nedvesítse át az állat szőrét meleg vízzel, majd a felhígított sampont habosítsa fel a szőrben jól bedolgozva. Erősebb szennyeződés esetén használható töményebben is. Ha szükséges ismételje meg a samponozást és az öblítést.
Raktáron
7 990 Ft
Részletek
Összetétel: tisztított víz, ammónium-lauril-szulfát, ammónium-laureth-szulfát, kókusz DEA, guar hidroxi-propil-trimonium klorid, tetra-és dinátrium-EDTA, trietanol-amin, illatanyag, FD&C színezőanyag: kék 1, nátrium-klorid, propil-paraben, aloe vera, panthenol, tokoferil acetát, metil-kloro-izotiazolinon és metil-izotiazolinon, csillámpala, titán-dioxid, akrilátok és C10-C30 alkil-akrilátok keresztkötésű kopolimerje, fluoreszcens világosító 230o-propil-amin-oxid, kókusz-amido-propil-hidroxi-szultain, glicerin, dietanolamin,cetanol, L-glutaminsav, színezőanyag : Ext.D amp;C viola No.2
Adatok
Cikkszám
804015