Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Csipkebogyó por 200 g Pokusa
Csipkebogyó por 200 g Pokusa
4 990 Ft

Csipkebogyó por 200 g Pokusa

A csipkebogyó por a jól felszívódó C-vitamin leggazdagabb forrása.

Támogatja az immunitást, erős antioxidáns, rendszeresen tálalva vas- és kondroprofilaktikus (kameramozgást támogató) készítményekkel, erősíti azok hatását.

A frissen őrölt csipkebogyó a jól felszívódó, biológiailag aktív, balra forgató C-vitamin leggazdagabb forrása. Támogatja a húgyutak és az immunrendszer megfelelő működését. A csipkebogyó nagyon erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és lezárja az érfalakat.

A készítményt profilaktikusan kell alkalmazni a húgyutak védelme érdekében, a savasító tulajdonságai miatt, amelyek megakadályozzák a struvit kövek kicsapódását a hólyagban. Rendszeres bevitele serkenti a mangán felszívódását, ami elengedhetetlen a folsav és a kollagén szintézis aktiválásához.

Ez különösen fontos a mozgásszervi betegségek és a kondroprofilaktikus kezelésben.

Alkalmazása: mindennapi, természetes kutya-macska étrend-alapanyagként (különösen sterilizált/ivartalanított állatoknál), mozgásszervi betegségek (ízületi rendszer) diéta és gyógyszeres terápiája során, vaskészítményekkel kezelt vérszegénységben, húgyúti profilaktikában, stresszes helyzetek (versenyek, kiállítások, kirándulások), különböző szervezetben fellelhető gyulladásokra
Raktáron
4 990 Ft
Részletek
Tanács: a Pokusa Hemoglobinnal és a Pokusa MSM-mel együtt alkalmazása javasolt, hatásuk erősítésére.

Összetevők: 100% csipkebogyó

Nyershamu: 7%

Használati útmutató:

KUTYÁK ÉS MACSKÁK: 1 g mérték 5 kg testsúlyhoz.

A csomagban található mérőpohár 1g terméket tartalmaz (hozzávetőleges érték)

Az alkalmazás módja: étellel keverve tálaljuk.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, zárt edényben, száraz helyen tárolandó. Védje a közvetlen napfénytől. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Adatok
Cikkszám
277562