Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Állatgyógyászati gyógyhatású komplex Fül-Bőr-Redő és szemkörnyékápoló Tonik Pro Pet Science
Állatgyógyászati gyógyhatású komplex Fül-Bőr-Redő és szemkörnyékápoló Tonik Pro Pet Science
4 790 Ft

Állatgyógyászati gyógyhatású komplex Fül-Bőr-Redő és szemkörnyékápoló Tonik Pro Pet Science

Természetes Állatgyógyászati gyógyhatású Fül-, Bőr- Redő és szemkörnyék ápoló tonik:

Kiszerelés: 200ml zárható kupakkal
Illat: frissítő zsálya
Gyógynövények: orbáncfű, körömvirág és zsálya
Extra hatóanyag: Ezüst kolloid
Különleges összetevő: Allantoin
Kölyökkortól használható: igen
Mennyi időre elég: kb. 6 hónap


Piros? Gyulladt? Viszket? Ég? Irritált?

Célba vesszük a fület, bőrt és szemkörnyéket! Tudjuk nagyon jól, milyen kényes a szitu, amikor ezeknek a területek tisztításáról van szó. És nem is használhatunk rá akármit. Az egyik nem szedi le a koszt, a másik csak elkeni, a harmadik nem ér semmit, stb. Ja, és sokszor a rossz minőségű és nem megfelelő recept alapján összeállított a készítményektől be is gyullad, vagy még rosszabb lesz. Kidobott pénz.. Na ennek véget vetettünk! Megalkottunk Számotokra egy olyan receptúrát, ami kizárólag természetes, bőrbarát összetevőkből és valódi gyógyhatású gyógynövényekből áll, ami megfelelően tisztítja és ápolja a Kedvenced fülét, szemkörnyékét és egyéb bőrfelületeit. Még a bőrredők között is maximális hatékonysággal veszi fel a harcot az odagyűlt kosz és egyéb nem kívánatos dolgok ellen.
Professzionális gyógyhatású kozmetikum, ami mindig kéznél kell, hogy legyen!
Ez nem csak egy szimpla Tonic. Sokkal több annál. Gyógynövényes Állatgyógyászati gyógyhatású készítmény.

Egy olyan különleges tonicot sikerült megalkotnunk kedvenceitek számára Pro Pet Science CleanFace Tonic néven, ami 100%-ban bőrbarát és természetes. Semmilyen vegyszert nem tartalmaz.
Az orvosi zsálya kivonatot tökéletesen kombináltuk az Orbáncfű és Körömvirág olajjal, támogatva az ezüst kolloiddal és az allantoin csodálatos hatásaival, hogy olyan, Magyarországon szintén egyedülálló formulát adhassunk Nektek, ami elkísér Titeket azon a csodálatos hosszú úton, amit együtt tölthettek majd. Nincs több kérdés, hogy milyen Tonicot válassz! Mi megalkottuk, nektek, csak a gondtalan és örömteli játékra kell figyelnetek. Hiszen tudod.. A TE kedvenced, a mi tudományunk!
Na de mikor válaszd a CleanFace gyógyhatású Fül-Bőr és Szemkörnyékápoló Tonicot?

Akkor, ha Kedvenced fülei, bőrredői gyakran begyulladnak, kipirosodnak, irritáltak és érzékenyek, továbbá szemkörnyéke gyakori tisztításra szorul.
Rövid idő alatt megszüntetheti a szem körüli pirosságot, csökkentheti a könnyfoltok okozta elszíneződéseket, rozsdás elszíneződéseket a gyógyhatású gyógynövényeknek és az ezüst kolloidnak köszönhetően.
Kiválóan tisztít, fertőtlenít, gyógyít és ápol. Válaszd akkor is, ha csak szeretnéd ezeket a területeket rendszeresen karbantartani. Hiszen tudod, a problémák megelőzése sokkal fontosabb. Termékeink nem tartalmaznak szappant, glutént, DEA-t, parabéneket, szintetikus festékeket, szulfátokat vagy ftalátokat, kőolajat, pálmaolajat, állati zsíradékokat, káros alkoholokat. Termékeinkenket nem teszteltük állatokon és állati kegyetlenség mentesek.
Raktáron
4 790 Ft
Adatok
Cikkszám
581984