Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

Porcerősítő tabletta kutyáknak 50db - Arthrodyl
Porcerősítő tabletta kutyáknak 50db - Arthrodyl
6 490 Ft

Porcerősítő tabletta kutyáknak 50db - Arthrodyl

Az Arthrodyl második generációs porcvédő tabletta, mely a fontos tápanyagok biztosítása révén hozzájárul a kutyák ízületi porcának tartós védelméhez, segíti azok egészségét, regenerációját.Újzélandi zöldkagyló kivonattal, magas glükózamln tartalommal, kondroitinnal, MSM-mel, cápaporccal, mikro- és makroelemmel, vitaminokkal támogatja a porcszövetek újraképződését és az ízületek mozgékonyságának fenntartását, valamint mérsékli a porclebomlást. A cápaporc összetevői hatékonyan csökkenthetik a gyulladás okozta fájdalmakat, duzzanatokat. Glükózaminból épülnek fel a glükózaminoglikán molekulák, melyek a proteoglikán láncok alapvető alkotóelemei. A glükózamin a legnagyobb mennyiségben beépülő porc-alkotó. A kondroitin-szulfát negatív elektromos töltése révén jó vízmegkötő képességű. A sok megkötött vízzel együtt az ízületi porc rugalmasságát szolgálja. Ezáltal jelentősen hozzájárul az ízületek egészségének megőrzéséhez. A metil-szulfonil-metán (MSM), a szerves kén egyik formája, számos anyagcserefolyamatban nélkülözhetetlen. Növeli az ízületekben a sejtmembránok permeabilitását, a tápanyagok be- és a bomlástermékek kiáramlását. A gyulladás tüneteit és azok kiváltó okait csökkenti a mediátorok felszaporodásának gátlásával. Magnézium szükséges a szervezet számára létfontosságú enzimreakciókhoz, az izmok és idegek megfelelő működéséhez és kedvezően befolyásolja a szív munkáját. A B6-vitamin: nélkülözhetetlen a táplálék egyes részeinek felhasználásához és lebontásához. A magnézium, az aszkorbinsav (C-vitamin) és a B6-vitamin kiegészítik egymás hatását, a B6-vitamin elősegíti a magnézium felszívódását. A mangán anyagcserefolyamatokra gyakorolt hatása komplex. Egyrészt számos enzim felépítéséhez és működéséhez szükséges, amely enzimek nagyrészt az anyagcserében töltenek be kiemelkedő szerepet.

Alkalmazása:
– kölyökkutyák intenzív növekedési szakaszában, különösen a gyorsan fejlődő kölyköknél
– helyreállító ízületi műtétek előtt és után
– idős, mozgásszervi elváltozásokkal rendelkező kutyáknál, az ízületi panaszok enyhítésének kiegészítő kezelésére
– sport- és munkakutyáknál az ízületek és porcok regenerálódásának támogatására

Raktáron
6 490 Ft
Részletek
Adagolás: 1 Arthrodyl tabletta 20 testtömeg-kilogrammonként naponta egyszer. Alkalmazásának eredményessége már két hét után megfigyelhető, a kívánt hatás elérése érdekében célszerű a tablettát kúraszerűen, 3 hónapon át folyamatosan alkalmazni.

Összetétel (1 tablettában): Új-zélandl zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonat: 400 mg, Glükózamln: 175 mg, Kondroitin-szulfát: 100 mg, Metil-szulfonil-metán (MSM): 100 mg, Cápaporc: 100 mg, C-vitamin: 50 mg, Kalcium-foszfát: 25 mg, Magnézium: 10 mg, Mangán: 5 mg, B6-vitamin: 0,5 mg
Beltartalom: Nyersfehérje 20,3 %, Nyerszsír 0,7 %, Nyersrost 0,2 %, Nyershamu 14,8 %, Nedvesség max. 10 %
Adatok
Cikkszám
426901