Védd a kutyád izületeit, a piacon található legjobb termékekkel! Kattints ide és rendelj még ma!

Kérdésed van? Hívj minket! +36305675665

ANTINOL  kutyáknak (30 kapszula)
ANTINOL kutyáknak (30 kapszula)
11 900 Ft

ANTINOL kutyáknak (30 kapszula)

ANTINOL  kutyáknak (30 kapszula)
ANTINOL  kutyáknak (30 kapszula)
ANTINOL  kutyáknak (30 kapszula)

RENDKÍVÜL ERŐS HATÓANYAG:

125x erősebb a kagylópornál
175x erősebb a lazacolajnál
100x erősebb a halolajnál
200x erősebb a lenmagolajnál

 

A világhírű PCSO-524® hatóanyagot tartalmazó táplálékkiegészítő, amely csökkenti a gyulladásos folyamatokat és a porcok lebomlását.

Mikor ajánlott az Antinol alkalmazása?

Az Antinolt olyan kutyák támogatására hozták létre, amelyek gazdái az alábbi gondokat észlelik:

-nehézségek a felkelésben és a fekvésből az ülésbe való átállásban,
-nem alszik a megszokott helyeken, szobáról szobára jár, és sehol sem érzi jól magát,
-tétovázik, mielőtt lépcsőt mászna, kocsiba ugrana, vagy olyan akadályokba ütközne, amelyek korábban nem jelentettek számára gondot,
-a csúszós padló, a parketta és a csempe egy rémálom számára, és egyre -gyakrabban csúszik vagy botlik meg,
-kevésbé játékos és több bátorításra van szüksége, hogy "kiugrálja magát",
-többet alszik és pihen, mint szokott, rosszabb a hangulata...

…ebben az esetben nagyon valószínű, hogy az ízületi fájdalomra és merevségre reagál, amelyet az oszteoartritisz okoz – ez egy degeneratív betegség, amely előbb-utóbb minden negyedik kutyát érint, és amellyel kapcsolatban állatorvoshoz kell fordulni.

Ha fájdalomcsillapító kezelésre lesz szüksége, valószínűleg jó minőségű zsírsavak (mint például az Antinol) hozzáadását is fogja javasolni, hogy támogassa a kutyus ízületeinek egészséges gyulladásos folyamatait, és csökkentse a fájdalmat és a duzzanatot.

 Az Antinol, mint megelőző intézkedés:

Az Antinolt elkezdheti adni kutyájának attól függetlenül, hogy sportkutyáról, munkakutyáról vagy „kanapékutyáról” van szó, és függetlenül attól, hogy hány éves.

A megelőzés sokkal jobb, mint a gyógyítás, és az Antinollal biztosíthatja, hogy a gondok később jelentkezzenek, mint egyébként jelentkeznének.

Sok elkötelezett és régóta Antinolt alkalmazó felhasználó megerősíti, hogy a kutyán nem mutatkozik az életkor, és a mozgás örömét jóval későbbi életkorukban is megőrzik.


* Forradalmian új és szabadalmaztatott takarmánykiegészítő, új-zélandi zöldkagylóból

* A sikerarány 90%-os, és a hatásossága klinikai vizsgálatokkal van alátámasztva

* A különbség az Antinol és a többi hasonló készítmény között az, hogy az Antinol 94%-ban tartalmaz aktív hatóanyagot (PCSO 524), míg a többi zöldkagylópor csak 14%-ban tartalmaz aktív hatóanyagot, ezért az Antinol sokkal hatásosabb mint a hasonló kiegészítők

 * Az Antinolnál egy szabadalmaztatott és forradalmian új technológiát használnak az olaj előállításához/kinyeréséhez, ami azt jelenti, hogy a kagylót nem egészben darálják le, hanem csak az értékes olajat nyerik ki belőle, ezért az Antinol mentes mindenféle szennyeződéstől, nehéz fémektől, stb.
* Természetes és nincsenek mellékhatásai, szóval nem lehet túladagolni, nem tartalmaz allergéneket

Nagyon fontos a kezdeti dupla adag, hiszen csak így érhető el a kívánt hatás!!

Raktáron
11 900 Ft
Részletek

Az Antinol® kapszulákról

Az Antinol® kapszulákban zsírsavkristályok jelenhetnek meg, és úgy nézhetnek ki, mintha a lágy zselatinkapszulában zavaros lerakódás képződött volna. Ez a kristályosodás természetes kémiai folyamat, és hűvösebb tárolási körülmények között (időjárásváltozás/ hűtőszekrényben történő tárolás) véletlenszerűen következik be a készítményben. Az ilyen hőmérsékleti körülmények a lágy zselatinkapszulát is sűrűbbé és keményebbé teszik. Ez a megjelenés és tapintásbeli változás normális, és nem befolyásolja a termék biztonságát vagy teljesítményét.

Mekkora az ajánlott adag?

Mielőtt elkezdené a kapszulák alkalmazását, tudnia kell, hogy mi a célja az Antinol® használatával – a jelenlegi állapot javítása vagy csak a megelőzés. Ezután a mennyiséget a kutya súlyának megfelelően szabályozza.

Annak érdekében, hogy minél egyszerűbbé tegyük az Antinol® használatát a kutyusod számára, az alábbi egyszerű útmutatóban megmutatjuk, hogy hány kapszulára van szüksége naponta.

Javasolt adagolás:

Az Antinol adagolása egyszerű – a 20 kg alatti kutyáknak naponta egy kapszulát, a 20 kg feletti kutyáknak pedig kettőt kell bevenniük.


Ha kutyája már az ízületi gondok tüneteit mutatja, rendkívül fontos, hogy az első két hétben kétszeres adagot adjon neki.

Kísérletek során bebizonyosodott, hogy ez hozza a leggyorsabban a legjobb hatást – az első két hét elteltével a kutya súlyának megfelelő, rendszeres adaggal folytathatja.

Adatok
Cikkszám
419877