Részletek
Fagyasztva szárítás
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
Összetétele:
100% kékkagyló , fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők: 83,7% nyersprotein, 10,3%% nyerzsír, 0,4% nyersrost
Javasoljuk:
️ kistestű kutyáknak
️ közepes testű kutyáknak
️ nagytestű kutyáknak